Fotograf Jannis Politidis

Din fotograf i Vasastan sedan 1988

Fotograf Jannis Politidis
Fotograf Jannis Politidis
Som fotograf skapar jag visuellt innehåll med
både stillbilder och rörliga bilder.
Porträttfotografering, produktfotografering (även 360 produktfotografering) och
video både i studio och på plats.
Min fotostudio är mitt i Vasastan i Stockholm.
Det är enkelt att beställafotografering och det blir proffsigt med snygg ljussättning
och kanonfin bildredigering. Min långa erfarenhet är din trygghet.
Oavsett om du är här för porträttfotografering, produktfotografering, video, familjefotografering, barnfotografering, gravidfotografering du ska alltid få toppen service och kanonbra resultat.
Läs gärna min artikel om porträttbilder som ska användas i jobb sammanhang så får du tips och råd om hur du ska se ut. Vill du marknadsföra dig med video? Jag har ett videobås där du kan (i princip dropin) filma din egen video och producera det själv. (jag hjälper gärna till om du vill så klart).
Ta gärna en titt på alla jobb som jag har redan levererat. (min bildleverans sida).


Porträttfotografering för företagshemsidor, CV och Linkedinprofilbild. Du framstår som kompetent, pålitlig och trevlig person! Läs gärna hela artikeln innan du kommer för fotografering. Du kommer att få mycket inspiration för att posera på rätt sätt.

Porträttfotografering för Linkedin, hemsidor och CV
Modellfotografering för statister, skådespelare och modeller

Skapa din portfolio med en modellfotografering i studion i Vasastan. Hel och halvkroppsbilder och närbilder av ansiktet och händer.

Barn och familjefotografering är en fantastisk present att ge och få. Läs gärna mina tips om hur du ska förbereda dig innan du kommer för barn och familjefotografering.

Alla mina prislistor finns här: Prislista familjefotografering, prislista för företagsporträtt, CV, Linkedin, och prilista för video i videobåset